Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» hello dunia...
Fri Feb 05, 2010 4:30 pm by sliperjepun

» Tugasan Pn Rodaida Individual
Mon Jan 18, 2010 10:59 pm by TMUkmkd

» macam mane letak directories gune java
Mon Jan 18, 2010 10:55 pm by TMUkmkd

» Any one know c++ language to retreive number from notepad fi
Wed Jan 13, 2010 5:48 am by ckwong

» Tutorial Forum
Sun Jan 10, 2010 9:26 am by TMUkmkd

» Soal Selidik ITAC 2009/2010
Sun Jan 10, 2010 12:14 am by Mr Sherlock Holmes

» bile nak tuka mpp baru ni?
Sun Jan 10, 2010 12:03 am by TMUkmkd

» Tolong... Nak tahu cara2 connection db using VS. (ASP.net using C#)
Sat Jan 09, 2010 11:51 pm by Mr Sherlock Holmes

» Tugasan En Sarip
Sat Jan 09, 2010 11:47 pm by Mr Sherlock Holmes

» Cara Berbincang
Wed Jan 06, 2010 2:15 pm by Admin

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Tutorial Forum

Tue Jan 05, 2010 12:52 pm by Admin

Mungkin ada yang tak biasa dengan interface forum.
so post neh untuk menunjukkan serba sedikit cara untuk posting

1. saya nak masukkan code yang saya dah tulis yang ada error. macam mana?
untuk masukkan mana2 code yang anda nak tunjuk pada orang. sila masukkan kedalam tag code
macam ni
Code:
[code]<a href = "http://pita.ideaboard.net/">saya hebat</a>[/code]



[ Full reading ]

Comments: 4

Soal Selidik ITAC 2009/2010

Tue Jan 05, 2010 9:34 am by TMUkmkd

korang tak kesian ke kat aku! Laughing

g jawab survey tuh kat blog comtech

tapi agak2 pemaleh tuh tekan je la terus ke survey tuh kat sini

[ Full reading ]

Comments: 11

Survey BENGKEL PEMBANGUNAN DAN PEMANTAPAN KENDIRI 2010

Tue Jan 05, 2010 9:35 am by TMUkmkd

Apa korang tak kesian ke kat en sarip. penat beliau promote tuh :mrgreen:

so rajin2 la masuk ke fstumt tu ek

p.s: pelik. kenapa perlu guna google sites? Rolling Eyes

Comments: 0

Pengumuman Rasmi

Tue Jan 05, 2010 8:56 am by Admin

Disebabkan payah untuk berbincang secara betul untuk PITA neh. maka forum neh dibuat.
law dia mudah je.

1. respect each other
2. belajar sama-sama. bukan outsource. bukan plagiat. bukan main belakang.
3. kalau boleh abaikan identiti sebenar. jadilah forumer bijak.
4. bahagian blog bawah tu under testing. so sapa2 yang nak mencuba bawah tu try je la. nak link ke blog korang pun tarak hal punya.


[ Full reading ]

Comments: 0

Statistics
We have 15 registered users
The newest registered user is FAREHAN

Our users have posted a total of 61 messages in 18 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 17 on Fri Dec 31, 2010 4:55 am